Alpron danas

Tvrtka Alpron zapošljava do 50 djelatnika (20% VSS/ VŠS), a širenje djelatnosti i kapaciteta uvjetovano je i daljnjim planiranim povećanjem broja zaposlenih te investiranjem u nove tehnologije.

OSNOVNI POSLOVNI PROGRAM

Proizvodnja metalnih proizvoda i konstrukcija, CNC obrada lima. Tvrtka proizvodi metalne sklopove, dijelove i konstrukcije za unaprijed poznatog kupca.
Tvrtka razvija vlastite proizvode.

 

Ciljno tržište predstavljaju sve one tvrtke čiji proizvod uključuje metalni sklop bilo kojeg oblika ili vrste metala. To je uglavnom elektroindustrija i telekomunikacije, strojogradnja, određeni vid brodogradnje, automobilska i medicinska industrija. S rastom i razvojem tvrtke, raslo je, razvijalo se i preusmjeravalo ciljno tržište. Glavni dio tržišta orjentiran je na inzemno tržište.

Alpron je selektirao dva glavna pravca u daljnjem razvoju i ekspanziji: dugoročna suradnja sa strateškim partnerima, te razvoju i plasmanu vlastitih proizvoda.

Tvrtka je certificirana u skladu sa standardom IATF 16949:2016, certifikat IATF uvjerenje br. 0182201, certifikat SGS uvjerenje br. HU14/7188.

Tvrtka je certificirana u skladu sa standardom ISO 9001:2015 certifikat SGS uvjerenje br. HR12/0805.